2016. május 8., vasárnap

Földtudományi Vándorgyűlés és Kiállítás

A MAGYARHONI FÖLDTANI TÁRSULAT
FÖLDTUDOMÁNYI VÁNDORGYŰLÉSE ÉS KIÁLLÍTÁSA
Természeti erőforrásaink az Észak-Magyarországi térségben 
címmel

2016. augusztus 24-27. között lesz Sárospatakon, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
A vándorgyűlés 2. körlevelét a részletes információkkal Társulatunk honlapjának (www.foldtan.hu) eseménynaptárából lehet letölteni és itt lehet regisztrálni a rendezvényre az on-line jelentkezési lap kitöltésével.

A VÁNDORGYŰLÉS CÉLJA:

A Magyarhoni Földtani Társulat által háromévente megrendezett Vándorgyűlés célja, hogy bemutassa a hazai tudományos kutatások legújabb eredményeit a földtan, a geofizika, a bányászat és a környezettudományok területéről. 
A „Vándorgyűlés” szervezői minden érdekelt intézményt, társadalmi szervezetet és bányavállalatot megkeresnek és felajánlják a bemutatkozás lehetőségét a rendezvényen.
A Vándorgyűlés egy szekciója keretében az EFG (European Federation of Geologists) egyik elnyert H2020 pályázata – a „KINDRA” projekt workshopja zajlik a felszín alatti vizek témakörében. Ebben a pályázatban Társulatunk „Third Party”-ként vesz részt.
A rendezvény nemcsak a szűk szakmai közönségnek szól. Az első nap délutánján érdekfeszítő ismeretterjesztő „public” előadásokra invitáljuk a város és a környező települések nagyközönségét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése