2016. május 13., péntek

Bemutatjuk a MAKASE-t

Kedves Olvasók:
Ismeretterjesztésünk következő cikkében a Magyar Kaland Sport Egyesületet mutatjuk be nektek.

Magyar Kaland-Sport Nonprofit Egyesület
2010-ben lelkes túravezetők egy csoportja úgy gondolta, szakítanak az eddigi hagyományokkal, és a sportnak, mozgásnak egy olyan világát mutatja meg mindenki számára, amelyben a kaland, az élmény és az utazás játssza a főszerepet. Egy olyan közösséget hoztak létre, amely kiszakít a mindennapok unalmas körforgásából, és szenvedélyeddé teszi az ismeretlen meghódítását, a világ megismerését!
ELEK PÉTER A Magyar Kaland-Sport Egyesület Elnöke
 
Célunk olyan szabadidősport tevékenységet biztosítani mindenki részére, mely változatos, kalandos, s kihívást jelent. Folyamatos ismeretterjesztéssel, oktató tréningekkel a jövő túravezetőit képezzük. Nagy hangsúlyt fektetünk az ifjúsági turizmus fejlesztésére, számukra minőségi természetjáró táborokat szervezünk.
Lehetsz egyedüli kalandor, vagy alkothattok csapatot, mi garantáljuk a jó társaságot és a felejthetetlen programot. A szabadidősportok széles tárházával rendelkezünk, amit az igényeknek és a technika fejlődésének szem előtt tartásával folyamatosan bővítünk.

Via Ferrata / Klettersteig - Túra, teljesítménytúra, magashegyi túra - Sziklamászás, hegymászás - tengeri kajak vízitúra - kerékpározás, kerékpártúra, Downhill, Dirt - Parkour / Freerunning - Buvárkodás, Snorkeling - Windsurf, Kite - Barlangászás - Canyoning
Egyesületünk nagy figyelmet fordít a környezetvédelemre, tagjait a természet szeretetére és környezetünk megóvására neveli.
Tapasztalataink és modern eszközeink segítségével a megbízhatóságot és a minőséget képviseljük. Olyan emberek segítségével fejlődtünk, akiknek életük a mozgás és a sport. Légy Te is meghatározó egyénisége ennek a közösségnek, támogasd tapasztalataiddal, ötleteiddel! Csatlakozz hozzánk és jelentkezz Tagnak a Magyar Kaland-Sport Egyesület-be!

MaKaSE csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése