2018. október 12., péntek

Emlékérmek

Tisztelt Tagtársak!
Felhívjuk  figyelmüket, hogy a 2019. évi Közgyűlésen átadandó kitüntetésekre 2018. november 15-ig várjuk  legalább fél oldalas előterjesztéseiket!
Lóczy Lajos Emlékplakett
Az emlékplakett odaítélésének ügyrendje a társulat honlapjáról letölthető.
Az előterjesztéseket az mft@mft.t-online e-mail címre várjuk

Kertész Pál EmlékéremAz emlékérem odaítélésének ügyrendje a társulat honlapjáról letölthető.
Az előterjesztéseket  MFT titkársága (mft@mft.t-online.hu), illetve a Mérnökgeológiai és Környezetföldtani Szakosztály címére: gorog.peter@gmail.com várjuk. 

Pályázati felhívás
KRIVÁN PÁL ALAPÍTVÁNYI EMLÉKÉREM elnyerésére
Az Emlékérem elnyerésére magyar nyelvű geológiai tárgyú diplomamunkával lehet pályázni. Pályázatát bármely egyetemen geológiai tárgyú MSc diplomamunkát benyújtó hallgató beadhatja állampolgárságtól és társulati tagságtól függetlenül.

Benyújtási határidő: 2018. november 15.
A diplomamunka elektronikus verzióját (CD/DVD) a Társulat titkárságára kell eljuttatni november 15-ig, a társulat honlapjáról letölthető adatlappal együtt.
A pályázat részletes feltételeit az Emlékérem Szabályzata (odaítélés feltételei, odaítélés ügyrendje) tartalmazza. Megtalálható a www.foldtan.hu portálon a kitüntetéseknél.


SEMSEY ANDOR IFJÚSÁGI EMLÉKÉREM elnyerésére
Az Emlékérem fiatal, földtudománnyal foglalkozó szakembert, egy publikációban közreadott eredménye alapján jutalmaz.

Pályázatot a Társulat azon rendes tagja/i nyújthatja/nyújthatják be, akik/k a pályázat beadását követő év december 31. napjáig nem tölti/k be 30. életévüket. 
Pályázni nyomtatásban megjelent publikációval lehet.
Társszerzős publikáció esetén kollektív pályázat is benyújtható.
Benyújtási határidő: 2018. november 15.

A publikáció egy nyomtatott példányát, és elektronikus verzióját (CD/DVD) a Társulat titkárságára kell eljuttatni november 15-ig, a pályázati adatlappal együtt, amely a Társulat honlapjáról letölthető.
A pályázat részletes feltételeit az Emlékérem Szabályzata (odaítélés feltételei, odaítélés ügyrendje) tartalmazza. Megtalálható a www.foldtan.hu portálon a kitüntetéseknél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése