2018. május 2., szerda

9. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés 2018

Tisztelt Tagtársak, Érdeklődők!
Meghívó
9. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés 2018
Az asztenoszférától az atmoszféráig
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a 9. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés 2018. szeptember 6-8 (csütörtök-szombat) között, a Mátraverebély-Szentkút (www.szentkut.hu) rendezvény- és konferencia központjában (www.turizmus.szentkut.hu) lesz megtartva az ELTE Litoszféra Fluidum Kutató Laboratórium (lrg.elte.hu)szervezésében.  Az új szentkúti Zarándokközpont kiváló lehetőséget kínál szakmai összejövetelek lebonyolítására is (tágas, modern konferenciaterem, kényelmes szállás, teljes étkezés).  A festői fekvésű Szentkút Salgótarján közelében helyezkedik el, a 21-es főútrólgépkocsival könnyen elérhető.  Továbbá megközelíthető a Budapest-Salgótarján és a Budapest-Ózd távolsági autóbusszal: Mátraverebélyig célszerű jönni, ahonnan a Zarándokközpontba való jutást a konferencia szervezők megoldják.
A korábbi jól bevált hagyományokhoz hűen a Vándorgyűlés 2 nap előadást (szeptember 6. és 7.) és 1 nap terepet (szeptember 8.) foglal magába a terveink szerint.  A szakmai kirándulás a páratlan Nógrád-gömöri térség területén lesz.
Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy  május 10-ig regisztráljanak a
9. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlésre
!
A regisztráció és a konferencia részletei a folyamatosan frissülő vandorgyules2018.elte.hu –n érhetők el.  Az absztrakt beküldés, illetve konferenciaköltség befizetésének határideje 2018. június 10.
A megadott dátumokat sajnos nem lehet kitolni, kérjük Önöket, hogy a
kitűzött határidőkig feltétlenül küldjék el jelentkezésüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése