2017. február 20., hétfő

Pályázati támogatás

Felhívás
A Hidrogeológusok Nemzetközi Szövetsége (International Association of Hydrogeologist, IAH) Magyar Nemzeti Tagozata (MNT) pályázatot hirdet az IAH 44. Kongresszusán diákok részvételének támogatására.
A kongresszus helyszíne: Dubrovnik, Horvátország
Időpontja: 2017. szeptember 25-29.
További információk itt találhatók: http://iah2017.org/
A támogatásra magyarországi oktatási intézményben tanuló diákok pályázhatnak az IAH Kongresszuson a 250 EUR részvételi díj kifizetésére.
A támogatásra pályázni az IAH Kongresszusra előadással történő jelentkezéshez szükséges előadás kivonat (Abstract), rövid önéletrajz és motiváció megküldésével lehet 2017. március 15-ig, cím: tahy.agnes@ovf.hu
Abstract sablon innen letölthető
Az Abstract-ot angol nyelven a Kongresszus szervezői által megadott formai és tartalmi követelményeknek megfelelően kell elkészíteni (lásd a felhívás mellékletét). Az önéletrajz és motiváció leírása magyar, vagy angol nyelvű is lehet. Az önéletrajzban elérhetőség szerepeltetése, a dolgozatnál az előadó megjelölése szükséges!
A támogatásról - legfeljebb 2 diák részére - az IAH MNT vezetősége dönt a megküldött előadás kivonat és a pályázó motivációjának leírása alapján. A döntésről minden pályázót 2017. március 22-ig értesítünk.
Előnyt élvez az a dolgozat, amelyik illeszkedik a Kongresszuson megrendezésre kerülő „3rd IAH Central-European Groundwater” című regionális konferencia témájához: „Sustainable management of groundwater resources in Central Europe (CE)”
Előnyt élvez az a diák, aki tagja az IAH-nak.
Több szerzős dolgozat esetében csak 1 főt, az előadót, támogatja az IAH MNT.
Tahy Ágnes
IAH MNT elnöke, az IAH MNT Vezetősége megbízásából

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése