2019. október 31., csütörtök

Emlékérem

Pályázati felhívás a
KRIVÁN PÁL ALAPÍTVÁNYI EMLÉKÉREM
elnyerésére
Az Emlékérem elnyerésére magyar nyelvű geológiai tárgyú diplomamunkával lehet pályázni. Pályázatát bármely egyetemen geológiai tárgyú MSc diploma­munkát benyújtó hallgató beadhatja állampolgárságtól és társulati tagságtól függetlenül.
Benyújtási határidő: 2019. november 15.
A diplomamunka elektronikus verzióját (CD/DVD) a Társulat titkárságára kell eljuttatni november 15-ig, a társulat honlapjáról letölthető adatlappal együtt.
A pályázat részletes feltételeit az Emlékérem Szabályzata (odaítélés feltételei, odaítélés ügyrendje) tartalmazza. Megtalálható a www.foldtan.hu portálon a kitüntetéseknél.
————————————————————————
Pályázati felhívás a
SEMSEY ANDOR IFJÚSÁGI EMLÉKÉREM
elnyerésére
Az Emlékérem fiatal, földtudománnyal foglalkozó szakembert, egy publikációban közreadott eredménye alapján jutalmaz.
Pályázatot a Társulat azon rendes tagja/i nyújthatja/nyújthatják be, akik/k a pályázat beadását követő év december 31. napjáig nem tölti/k be 30. életévüket. Pályázni nyomtatásban megjelent publikációval lehet.
Társszerzős publikáció esetén kollektív pályázat is benyújtható.
Benyújtási határidő: 2019. november 15.
A publikáció egy nyomtatott példányát, és elektronikus verzióját (CD/DVD) a Társulat titkárságára kell eljuttatni november 15-ig, a pályázati adatlappal együtt, amely a Társulat honlapjáról letölthető.
A pályázat részletes feltételeit az Emlékérem Szabályzata (odaítélés feltételei, odaítélés ügyrendje) tartalmazza. Megtalálható a www.foldtan.hu portálon a kitüntetéseknél.





Tisztelt Tagtársaink!
Felhívjuk  figyelmüket, hogy a 2020. évi márciusi Közgyűlésen átadandó
Lóczy Lajos Emlékplakett
kitüntetésre 2019. november 15.-ig várjuk indoklással ellátott, legalább fél oldalas előter­jesztéseiket az mft@mft.t-online e-mail címre. Az emlékplakett odaítélésének ügyrendje a társulat honlapjáról letölthető.
————————————————————————
Kertész Pál Emlékérem
kitüntetésre 2019. november 15.-ig várjuk indoklással ellátott, legalább fél oldalas előter­jesztéseiket az MFT titkársága (mft@mft.t-online.hu), illetve a Mérnökgeológiai és Környezetföldtani Szakosztály címére: gorog.peter@gmail.com. Az emlékérem odaítélésének ügyrendje a társulat honlapjáról letölthető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése