2018. június 4., hétfő

Digitális Triász

Tisztelt Tagtársak, Érdeklődők!

Az Akadémiai Kiadó (AK) örömmel értesít mindenkit, hogy Magyarország geológiája - Triász című művének digitális kiadása megjelent, és elérhető a MeRSZ online könyvtárban.

Az online kiadás teljes értékű, MTMT-ben elismert publikációnak számít, a publikációs listában az alábbi adatokat kell feltüntetni: 
Hivatkozás: https.//mersz.hu/kiadvany/326/
ISBN: 978 963 454 050 2
Kiadó és kiadási év: Akadémiai Kiadó, 2018

A szerzők számára – mint egy tiszteletpéldányként – szabad hozzáférést biztosít az AK a MeRSZ teljes tartalmához, így bárhol, bármikor hozzáférhetnek az adatbázisban elérhető több száz műhöz.

A kiadó kéri, hogy regisztráljon a https.//mersz.hu oldalon, és küldje el a regisztráció során használt e-mail címét, hogy beállíthassák a hozzáférést.
(Amennyiben már rendelkezik az Akadémiai Kiadó webáruházához tartozó felhasználói fiókkal, nincs szükség új regisztrációra, korábbi felhasználónevével és jelszavával be tud lépni az oldalra.)

Kérik, ajánlja kollégái, hallgatói figyelmébe a MeRSZ-et, hogy minél többen kihasználhassák az online okoskönyvtár nyújtotta előnyöket. Az előfizető intézményekben a MeRSZ a https:// eisz.mersz.org címen mindenki számára ingyenesen érhető el az intézményi IP-tartományból, illetve S hibbolet h-azonosítással vagy VPN-nek akár külső helyszínről is.

A MeRSZ-ről bővebb információt itt találhat: https//akademiai.hu/hir/mersz_online okoskonyvtar

Mind a szolgáltatás működésével, mind magával a megjelent művel kapcsolatos észrevételeit, javítási kéréseit az info@akademiai.hu címen várják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése