2016. február 21., vasárnap

Ifjú Szakemberek Ankétje

Örömmel értesítjük az érdeklődőket, hogy a Magyarhoni Földtani Társulat és a Magyar Geofizikusok Egyesülete szervezésében 2016. április 1-2-án, Tiszafüreden megrendezésre kerülő Ifjú Szakemberek Ankétja jelentkezési határidejét meghosszabbítjuk egy héttel.
Az új beadási határidő: 2016. február 26. éjfél.
A fenti határidőig várjuk jelentkezésüket!
Üdvözlettel
MGE titkárság


Részletes leírást itt vagy az Ankét honlapján olvashatnak:

A Magyar Geofizikusok Egyesülete Ifjúsági Bizottsága és a Magyarhoni Földtani Társulat Ifjúsági Alapítványa 2016. április 1-2-án Tiszafüreden a Hotel Balneum épületében közös rendezvényként ifjú geofizikusok és geológusok számára megrendezi az
Ifjú Szakemberek Ankétját.
Az idei rendezvény előadásait 35 év alatti előadóknak és társszerzőiknek három kategóriában hirdetjük meg:
  • elméleti,
  • gyakorlati,
  • poszter szekcióban.
Előadások
Időtartama: 15 perc (vita az előadói blokkok végén).
A bemutatók nyelve angol.
Az előadások angol ill. magyar nyelven egyaránt megtarthatók.
Segédeszközök: projektor
Nyilvánosak.

Poszterek
A poszterek mérete: 150 cm (magas) x 90 cm (széles)
A poszterek szövege angol nyelvű.
Poszterhelyet biztosítunk, kérjük a posztereket akasztóval felszerelni.
 A poszterek bemutatása a tavalyi módon, 2 részletben zajlik majd:
     • 3 perces öszzefoglaló (magyarul vagy angolul, maximum 3 angol nyelvű diával)
     • poszter szekcióban kötetlenül

Előadás/poszter tartalmi kivonatok
Angol nyelven, terjedelme maximum 300 szó (az ezt meghaladó kivonatokat átszerkesztjük).
Az előadások/poszterek tartalmi kivonatát kérjük határidőre a http://www.isza.hu lapon keresztül feltölteni. (Eloadok_neve.doc formátumban; cím, szerző(k), tanszék/intézet a feltöltött fájlban is legyen feltüntetve!)

A rendezvényen a legjobb ifjú előadók értékes díjakat vehetnek át az említett kategóriákban, a felkért zsűri, a szponzorok és a közönség odaítélése alapján.

Az egyesületek által felajánlott díjakat csak egyesületi tagoknak van módunkban odaítélni.

A rendezvényen csak az előzetesen befizetett, regisztrált résztvevők vehetnek részt és tarthatnak előadást, helyszíni fizetést nem tudunk elfogadni.

Részvételi díjak (amelyek tartalmazzák az ÁFA-t)
Részvételi díj 40.000 Ft/fő
Kedvezményes díj nappali tagozatos diák és 
doktorandusz tagoknak 29.000 Ft/fő


A távolabbról érkezőknek lehetősége van március 31-én éjszakára szállást foglalni, de ezt a szállásköltséget mindenkinek saját magának kell fizetnie, a részvételi díjon felül (14250.- Ft, mely tartalmazza az aznapi vacsorát, a másnapi reggelit plusz az idegenforgalmi adót).

Felhívjuk az MGE és az MFT azon előadást tartó egyetemista vagy doktorandusz tagjainak figyelmét, akiknek problémát jelent a részvételi díj kifizetése, hogy az MGE tagok, a Magyar Geofizikusok Egyesületének Elnökségéhez fordulhatnak támogatásért, melynek feltétele a legalább 1 éves Egyesületi tagság (az Egyesület vezetőségének döntése értelmében ugyanis a SZJA 1%-ából származó bevételt az előadást tartó fiatalok részvételének elősegítésére kívánja felhasználni), az MFT tagokat pedig a Magyarhoni Földtani Társulat részesíti támogatásban, amelyet az on-line regisztráció során kell kérni. A támogatásra csak azon nappali tagozatos egyetemi hallgatók jogosultak, akik 2014-ben rendelkeznek aktív MFT tagsággal.

Az Ifjú Szakemberek Ankétja szakmai továbbképzési célú rendezvénynek minősül.
SZJ száma: 74.87.15.0.
Kérjük, hogy amint megkapta az értesítést, hogy Önnek milyen összeget kell befizetni részvételi díjként (ez eltérő lehet, mivel a Magyar Geofizikusok Egyesületének tagjai hallgatóként, valamint az MFT tagjai hallgatóként kedvezményt szoktak kapni) szíveskedjen a 10200830-32310195-00000000 (Magyar Geofizikusok Egyesülete) bankszámla számra átutalni az értesítésben szereplő összeget. Amint az összeg megérkezik a Magyar Geofizikusok Egyesületének bankszámlájára Ön kap egy előleg számlát a befizetésről, majd a rendezvény után egy végszámlát. Kérjük a jelentkezéskor egyértelműen tüntesse fel, hogy kinek a nevére, címére kéri kiállítani a számlát.
A számla három tételt tartalmaz hallgatók esetében: részvételi díj: 11000.- Ft, étkezés: 9000.- Ft, szállás továbbértékesítés: 9000.- Ft. Összesen 29.000.- Ft
Dolgozók esetében a három tétel: részvételi díj: 22000.- Ft, étkezés: 9000.- Ft, szállás továbbértékesítés: 9000.- Ft. Összesen: 40.000.- Ft.

A rendezvényre regisztrálni csak on-line, a http://www.isza.hu honlapon keresztül lehet, ahol a benyújtandó absztrakt formai követelménye is megtalálható.
Formai követelmények: minta.doc
Ha bármilyen problémája adódik a jelentkezéssel kérjük keresse meg a szervezőket vagy a Magyar Geofizikusok Egyesülete Titkárságát (1145 Budapest, Columbus u. 17-23. 4/401, tel/fax: 201-9815).

Regisztrálási határidők:

Előadások és részvételi szándék bejelentése: 2016. február 26.  24.00h

A határidő után beérkezett előadások programba való bekerülését nem tudjuk garantálni.
Felhívjuk továbbá a jelentkezők figyelmét, hogy a szóbeli előadások számát (az időbeli korlátok miatt) 30 előadásban maximáljuk.
Ezt meghaladó szóbeli előadás esetén a poszter szekcióba sorolásról egy szakmai bizottság dönt, melynek döntését az előadók kötelesek elfogadni. 

A rendezvénnyel kapcsolatos kérdésekkel kérjük a Szervezőbizottságot megkeresni:
Hegedűsné Petró Erzsébet  1-201-9815postmaster@mageof.t-online.hu
Barta Veronika30-825-4447veronika.barta@gmail.com
Petrovszki Judit70-514-0667geojudit@gmail.com
Csomor Tibor Áron06-30-835-6890csomor.aron@gmail.com
Kiss Anett06-20-567-9141kiss.anett05@gmail.com
Zahuczki Péter70-373-4136PZahuczki@mol.hu
       

Budapest, 2016. január 12.       
az MGE Ifjúsági Bizottsága
az MFT Ifjúsági Bizottság

2 megjegyzés: