2013. március 19., kedd

Rövidkurzus az ELTE-n

2013. szeptember 4-7. között Budapesten, az ELTE-n kerül megrendezésre a "Hierarchical Flow Systems in Karst Regions" című nemzetközi szimpózium, melyet Tóth József hidrogeológus professzor 80. születésnapjának tiszteletére rendez a Hidrogeológusok Nemzetközi Szervezetének (IAH) Regionális felszín alatti vizek áramlásával foglalkozó (RGFC) és Karszt hidrogeológiai (KC) bizottsága a Barlangkutatók Nemzetközi Szervezetének (UIS) Karszt hidrogeológiai és szpeleológiai bizottságával együtt.

A rendezvényt egy kétnapos rövidkurzus előzi meg (szeptember 2-3), mely a szimpózium két fő témakörének, a regionális felszín alatti áramlási rendszereknek és a karsztrendszerek hidrogeológiai működésének elméleti és gyakorlati hátterével ismerteti meg a résztvevőket.


A szimpóziummal és a kurzussal kapcsolatos további információk a szimpózium honlapján olvashatók: http://www.karstflow2013.org/

A rövidkurzus a 2012/2013-as tanév II. félévében aktív doktoranduszok számára térítésmentesen látogatható, hallgatói jogviszony igazolás bemutatása ellenében.
A rövidkurzusért kredit is szerezhető Mádlné Dr. Szőnyi Judit 2013/2014-es tanév I. félévében az ELTE-n meghirdetésre kerülő "Karsztrendszerek környezeti érzékenysége, sérülékenysége" /KÖR/39E (4 kredit) FÖL/2/081E (3 kredit)/ című doktori kurzusának keretében. A tárgyalandó témakörökről és az előadókról az alábbi oldalon olvashatnak: http://www.karstflow2013.org/?nic=training-course

Akik szeretnének részt venni a kurzuson, hallgatói jogviszony igazolás mellékelésével jelentkezzenek Erőss Anitánál (anita.eross@gmail.com), aki tájékoztat a további teendőkről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése