2023. augusztus 28., hétfő

Álláslehetőség - Laboratóriumi asszisztens, labortechnikus (ELTE)

 
Az ELTE Természettudományi Kar, Földrajz- és Földtudományi Intézet, Kőzettan - Geokémiai Tanszék pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében Laboratóriumi asszisztens, labortechnikus munkakör/feladatkör betöltésére. 
 
  • Tevékenységi kör (ellátandó feladatok): a) A Kőzettan-Geokémiai Tanszékhez tartozó laboratóriumok (Szedimentológiai és termikus laboratórium, Mágneses szeparáló laboratórium, Nehézásványleválasztó laboratórium, Ásvány és kőzetelőkészítő laboratórium, Kőzetporító és vágó laboratórium, Kőzettani mikrotechnikai laboratórium, Fluid laboratórium, Fénymikroszkópos laboratórium) biztonságos működésének felügyelete: - a laboratóriumokban található eszközök, gépek állapotának, működőképességének rendszeres ellenőrzése, szükség szerint javítása vagy a felmerülő külső javítási igény jelentése a tanszékvezető felé, - a laborok tiszta és rendezett állapotának fenntartása, takarítási és karbantartási igény leadása az illetékesek felé, utóbbi a tanszékvezetővel egyeztetve, - fogyóeszközök mennyiségének nyilvántartása a laborokban, a készletekből történő pótlásuk, beszerzési igény jelentése a tanszékvezető felé és részvétel a beszerzésükben. A mintaelőkészítések során alkalmazott feltáró/tisztító oldatok előállítása. b) laboratóriumi munka előjegyzések (online/offline) kezelése, a hallgatói labormunkák koordinálása, labor asszisztencia ellátása az oktatásban, részvétel a hallgatók laborhasználati minősítésében, c) kőzetminták előkészítése (tisztítás, vágás, törés, porítás, rostálás, szitálás), kőzettani vékonycsiszolatok (30-150 μm) és felületi csiszolatok készítése (polírozott vagy fedett), nehézásványleválasztás (Na-poliwolframáttal), mágneses szeparálás. d) kőzetminták előírás szerinti raktározása és nyilvántartása, számítógépes adatkezelő rendszerbe vitele, e) labormunkáltól függően esetenkénti asszisztencia ellátása terepi mintavételezésben és terepgyakorlatokon. 
  • Betöltendő állás szakmacsoportja: oktatás
  • Betöltendő állás munkakörének szakterülete (munkakörcsalád): Emberi erőforrási/oktatási, képzési
  • Betöltendő állás jogviszonya: Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.)
  • Foglalkoztatás időtartama, munkaideje, munkarendje, formája:
  • Határozatlan, 40 óra, Általános, Teljes munkaidő
  • Munkavégzés helye: Budapest
  • Álláshirdető szervezet bemutatása: Munkavégzés helye: 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/C. A pályázatok benyújtásának módja: elektronikus úton Varróné dr. Boros Melinda hivatalvezető részére a titkarsag@ttk.elte.hu email címen keresztül.

A pályázat benyújtásának határideje: 2023.09.05. 23:59
A pályázat elbírálásának határideje: 2023.09.14. 23:59
Állás tervezett betöltésének időpontja: 2023.09.15

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése