2019. július 22., hétfő

Eötvös szavazás

Kedves Kollégák, Tagtársak!
A volt Olimpia szálló helyén létesítendő park elnevezése újabb szakaszba jutott. A beérkezett javaslatokat a Hegyvidék Önkormányzata összesítette, és a legtöbb szavazatot kapott 3 javaslatot újabb szavazásra bocsátja (második forduló). Az újabb szavazatok alapján választják ki azt a - közterületenként - egyetlen nevet, amelyet a Hegyvidéki Önkormányzat képviselő testülete a Fővárosi Önkormányzat felé fel fog terjeszteni. Két közterületről van szó: egy új út, és egy új park nevéről. Eötvös Loránd neve az új parkkal kapcsolatban merült fel. 
A tájékoztatás (és az alábbi weblap) szerint - hála Önöknek/Nektek - Eötvös Loránd neve bekerült a kiválasztott három név közé!  Most már csak itt kellene ISMÉT megerősíteni. 
Szavazni a következő weblapon lehet (mindkét közterület nevére):  https://www.hegyvidek.hu/park-ut-elnevezes.  Egy IP-címről 24 órán belül csak egyetlen szavazat adható le. 
Kérem, hogy aki úgy érzi, hogy Eötvös Loránd megérdemli azt, hogy Budapesten (is) legyen közterület róla elnevezve, erősítse ezt meg szavazatával (akár többször is)! 
Üdvözlettel,
Zelei Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése