2019. január 17., csütörtök

50. ISZA

Tisztelt Tagtársaink!
Egyed László professzor úr javaslatára a Magyar Geofizikusok Egyesületének Elnöksége 1959-ben vette fel nagy rendezvényei közé az ifjúsági ankétot. A két napos rendezvény hatalmas sikert aratott, a közel 500 résztvevő 19 szakmai előadást hallhatott az ifjúság részéről, melyek igen ösztönzően hatottak a további hazai geofizikai kutatások folytatására. Az évről évre rendszeresen megrendezett konferencia szervezőihez később a Magyarhoni Földtani Társulat is csatlakozott. Ezen szép hagyomány eredményeképpen a Magyar Geofizikusok Egyesületének Ifjúsági Bizottsága és a Magyarhoni Földtani Társulat Ifjúsági Bizottsága 2019. március 29-30-án Ráckevén 50. alkalommal rendezi meg az
Ifjú Szakemberek Ankétját
Az idei rendezvény előadásait 35 év alatti geológus és geofizikus előadóknak és társszerzőiknek három kategóriában hirdetjük meg:
➢ elméleti, 
➢ gyakorlati,
➢ poszter szekcióban.
Előadások
➢ Időtartama: 15 perc (vita az előadói blokkok végén).
➢ A bemutatók nyelve angol.
➢ Az előadások angol, illetve magyar nyelven egyaránt megtarthatók.
➢ Projektort és laptopot biztosítunk.
➢ Az előadások nyilvánosak.
Poszterek
➢ Mérete: 150 cm (magas) x 90 cm (széles).
➢ A poszterek szövege angol nyelvű.
➢ Poszter helyet biztosítunk.
➢ Bemutatásuk a szokott módon, 2 részletben zajlik majd:
➢ 3 perces összefoglaló (magyarul vagy angolul, maximum 3 angol nyelvű diával),
➢ poszter szekcióban kötetlenül.
Előadás/poszter tartalmi kivonatok
Angol nyelven, terjedelme maximum 700 szó (az ezt meghaladó kivonatokat átszerkesztjük). Az előadások/poszterek tartalmi kivonatát kérjük határidőre a http://www.isza.hu lapon keresztül feltölteni, ahol a benyújtandó absztrakt formai követelménye is megtalálható. (Eloadok_neve.doc formátumban. A cím, szerző(k), tanszék/intézet a feltöltött fájlban is legyen feltüntetve!).
Előadások és részvételi szándék bejelentése: 2019. február 21.
Regisztráció
➢ Előadások és részvételi szándék bejelentésének határideje: 2019. február 21.
 A határidő után beérkezett előadások programba való bekerülését nem tudjuk garantálni.
Felhívjuk továbbá a jelentkezők figyelmét, hogy a szóbeli előadások számát (az időbeli korlátok miatt) 30 előadásban maximáljuk. Ezt meghaladó szóbeli előadás esetén a poszter szekcióba sorolásról egy szakmai bizottság dönt, melynek döntését az előadók kötelesek elfogadni.
➢ A rendezvényre regisztrálni csak on-line, a http://www.isza.hu honlapon keresztül lehet, ahol a benyújtandó absztrakt formai követelménye is megtalálható. Ha bármilyen problémája adódik a jelentkezéssel, kérjük, keresse meg a szervezőket vagy a Magyar Geofizikusok Egyesülete Titkárságát (1145 Budapest, Columbus u. 17-23. 4/401, tel/fax: (1) 201-9815).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése