2018. április 16., hétfő

9. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés

Tisztelt Tagtársak, Érdeklődők!
Meghívó
9. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés 2018
Az asztenoszférától az atmoszféráig
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a 9. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés 2018. szeptember 6-8 (csütörtök-szombat) között, a Mátraverebély-Szentkút (www.szentkut.hu) rendezvény- és konferencia központjában (www.turizmus.szentkut.hu) lesz megtartva az ELTE Litoszféra Fluidum Kutató Laboratórium (lrg.elte.hu) szervezésében.  Az új szentkúti Zarándokközpont kiváló lehetőséget kínál szakmai összejövetelek lebonyolítására is (tágas, modern konferenciaterem, kényelmes szállás, teljes étkezés).  A festői fekvésű Szentkút Salgótarján közelében helyezkedik el, a 21-es főútról gépkocsival könnyen elérhető.  Továbbá megközelíthető a Budapest-Salgótarján és a Budapest-Ózd távolsági autóbusszal: Mátraverebélyig célszerű jönni, ahonnan a Zarándokközpontba való jutást a konferencia szervezők megoldják. 
A korábbi jól bevált hagyományokhoz hűen a Vándorgyűlés 2 nap előadást (szeptember 6. és 7.) és 1 nap terepet (szeptember 8.) foglal magába a terveink szerint.  A szakmai kirándulás a páratlan Nógrád-gömöri térség területén lesz.
Tisztelettel tájékoztatunk mindenkit, hogy a regisztrációs felület megnyitotta kapuit a 9. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlésre! A regisztráció és a konferencia részletei a folyamatosan frissülő vandorgyules2018.elte.hu –n érhetők el. Figyelem! A regisztráció határideje szoros: 2018. május 10. Az absztrakt beküldés, illetve konferenciaköltség befizetésének határideje 2018. június 10.
A megadott dátumokat sajnos nem lehet kitolni, kérjük Önöket, hogy a kitűzött határidőkig feltétlenül küldjék el jelentkezésüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése