2016. december 6., kedd

ProGEO ülés

Tisztelt Tagtársak, kedves Kollégák!
    ProGEO Szakosztályunk következő ülése december 9-én, pénteken 14.00 órakor lesz, de figyelem!!!!!! nem a szokott helyszínen, hanem a Társulat titkárságának helyiségében. A pontos cím: 1015 Budapest, Csalogány u.12. I. em. 1. Azok számára, akik még esetleg nem jártak ebben az épületben, megírom, hogy az a Batthyány tér közelében található, onnan gyalog nincs messze, de lehet egy megállót busszal is menni, a 11-es és 111-es busz az épület közelében áll meg.
    A javasolt napirend az ülésre:
    1. Szakmai előadás. Ezúttal magam leszek az előadó is, a hivatalos program tehát: Horváth Gergely: Geoparkok Kínában.
    2. A 2017. évi munkaterv megbeszélése.
            Javaslat munkatervi pontokra:
            a) előadóüléseken az „Alig ismert magyarországi geotópok”, valamint a most meginduló „A Föld geoparkjai” sorozatok folytatása;
            b) újabb 
felterjesztések előkészítése a legértékesebbnek gondolt magyarországi geotópoknak a Magyar Értéktárba való felvételére;
            c) vitaülés rendezése "Hogyan tovább, Geotóp Napok" címmel a Geotóp Napok sorozat jövőjének kérdéseiről, továbbfejlesztésének lehetőségeiről;
            d) a 2017 októberében megrendezendő Geotóp napok rendezvénysorozatának előkészítése.
    3. Beszámoló földtudományi értékekkel kapcsolatos hazai és nemzetközi rendezvényekről.
    Kérem a kedves kollégákat, hogy aki részt vett ilyenféle rendezvényen, szíveskedjék arról pár szóban tájékoztatást tartani.
    4.
Egy 2018-re tervezett konferencia javaslatának megvitatása.
    (Előzetesen: ismét felmerült annak a terve, hogy rendezzünk nemzetközi konferenciát, amelyre a földtudományi értékekkel foglalkozó nemzetközi szervezetek, elsősorban a ProGEO tagjait várnánk előadásokkal. Ha a tagság ezt az elképzelést támogatja, akkor a következő év fontos feladata a tervezett konferencia lebonyolításának előkészítése, a szervezés feltételeinek megteremtése.)
    5. Egyebek
    Kérem tehát a kedves Tagtársakat, hogy szíveskedjenek jelenlétükkel az ülést megtisztelni és a jövő évi tervek kidolgozásában aktívan közreműködni.
    Tisztelettel
    Horváth Gergely szakosztályelnök

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése